logo
bg_flagen_flagКонтактиbuy_icon
Новини

27 | 08 | 2021


СКЛЮЧЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА

СКЛЮЧЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА

 

08 | 12 | 2011


ПРОМОЦИЯ НА ТЕКСТИЛНИ КОНЦИ

Промоция на текстилни конци във всички магазини на Веста-Р ООД! Различни цветове и дебелини 1000 м - 0.50 лв с ДДС; 5000 м - 1 лв с ДДС

Начало|За нас|История
История

" ВЕСТА-Р" ООД е частна фирма основана през 1990 г.и се управлява от инж. Радослав Радославов и инж.Мария Радославова.

Фирмата активно работи в сферата на вноса на машини и съоръжения за кожаро-обувната , текстилната и мебелната промишленост в България вече повече от 15 години .Разполагаме с главен офис, изложбена зала и склад, находящи се в гр.София, бул." Черни връх" №47 в сградата на "Интериор сити". " ВЕСТА-Р " ООД извършва доставки на широка гама машини за шиене на текстил и кожа, гладачно оборудване , машини за кроене, CAD/CAM системи за автоматизиране и оптимизиране на процесите на кроене, широка гама машини за производство на обувки и чанти.

Разполагаме на склад с изключително широка гама резервни части ,приспособления и аксесоари, индустриални шевни игли и др.

От 2006 г. предлагаме полиестерни и полиамидни конци от изключително високо качество и богата цветова гама.Разполагаме също така с богат асортимент естествени кожи, подходящи за производство на обувки, чанти и мебели.

През последните 5 години " ВЕСТА-Р " ООД е затвърдила своята водеща позиция в страната по реализирани доставки на машини за оборудване на предприятията от кожаро-обувния сектор.

Фирма " ВЕСТА-Р"ООД притежава дългогодишен опит в изпълнение на договори за доставка на оборудване финансирани от Европейската общност.