logo
bg_flagen_flagКонтактиbuy_icon
Новини

27 | 08 | 2021


СКЛЮЧЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА

СКЛЮЧЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА

 

08 | 12 | 2011


ПРОМОЦИЯ НА ТЕКСТИЛНИ КОНЦИ

Промоция на текстилни конци във всички магазини на Веста-Р ООД! Различни цветове и дебелини 1000 м - 0.50 лв с ДДС; 5000 м - 1 лв с ДДС

Начало|За нас
За нас

Фирма " ВЕСТА-Р " ООД  започна своята дейност през 1991 г. непосредствено след настъпилите промените в България .

В началото на своята дейност се занимавахме с внос на домашни шевни машини  "LUCZNIK" - Полша и индустриални шевни машини и оверлози с марка " ALTIN " - Германия . Следвайки промените в развитието на леката промишленост в България и по-специално в сектора на обувното производство,постепенно разширихме асортимента на предлаганото оборудване, като добавихме доставки на обувни машини с марка " MINERVA " и " SVIT " от Чехия.

Понастоящем " ВЕСТА-Р " ООД предлага над 10 000 артикула от машини и апарати за конфекциониране на обувки до резервни части,индустриални шевни игли, висококачествени полиестерни и полиамидни конци , материали за производство на обувки, естествени кожи и много други.

Фирмата ни има изградени дистрибуторски центрове, магазини и сервизни бази в шест града в България, с което се стремим да постигнем максимално удовлетворяване на изискванията на производителите на облекла, обувки и меки мебели.

Нашите ръководни специалисти са с голям опит и технически познания и са на Ваше разположение , за да Ви помогнат да направите най-добрия избор за нуждите на Вашето производство.